Følg os på Facebook:

Murer i Vissenbjerg ved Assens og Odense

Murerfirmaet Murermester Kent Byskov Hansen ApS er beliggende ved Vissenbjerg/Aarup og vores arbejdsområde dækker hele Assens Kommune, Odense & omegn og Middelfart og Fredericia. Vi tilbyder stort set alt, som en murer kan udføre. Dertil kommer, at vi har et godt samarbejde med en lang række erfarne og professionelle håndværksmestre inden for de øvrige byggefag.

Vores kerneområder:

Vores kerneområde som murer består af en række traditionelle arbejdsområder, hvilket blandt andet inkluderer:

Det inkluderer også andre typiske håndværk, der udføres af en murer, herunder blandt andet nybyggeri, tilbygninger, ombygninger, efterisolering med Multipor isoleringsplader, vandskuring, netpuds, facadepuds, udkrasning  & omfugning af murværk og meget mere, hvor næsten kun fantasien sætter grænser. Men hvis i skulle være i tvivl om, hvad vi kan udføre eller tilbyde generelt, så står vi klar med råd og vejledning.

Som erfaren murer vægter vi seriøsitet og kvalitet

Murermester Kent Byskov Hansen lægger vægt på seriøsitet, kvalitet og solidt håndværk. Hvad enten der ønskes lækre nye badeværelser, gulve eller vægoverflader beklædt med håndlavede belægninger af dekorativ microcement eller flotte klinker og fliser, grundige reparationer og renoveringer eller alt andet mindre som større murerarbejde, så kan i med stor fordel benytte os, når i skal bruge en murer. Vi er medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti - jeres ekstra tryghed ved enhver opgave.

Kontakt murermester Kent Byskov Hansen på  mobil 22 80 95 20 eller send en e-mail til mail@kentbyskovhansen.dk, hvis i har brug for en erfaren murermester til større eller mindre byggeopgaver på jeres ejendom.

​Find inspiration her

Murermester Kent Byskov Hansen ApS​

CVR: 33508190

Middelfartvej 145

5492 Vissenbjerg​

 Mobil: 22 80 95 20 

E-mail: mail@kentbyskovhansen.dk