Murer i Vissenbjerg ved Assens og Odense

Murerfirmaet Murermester Kent Byskov Hansen ApS er beliggende ved Vissenbjerg/Aarup og vores arbejdsområde dækker hele Assens Kommune, Odense & omegn, Middelfart og Fredericia. Vi tilbyder de opgaver, som en murer typisk udføre.

Dertil henviser vi også gerne til vores samarbejdspartnere inden for de øvrige faggrupper, som eksempelvis vvs og elektriker, således at vi i fællesskab kan samarbejde om at løse jeres opgave. 

Vores kerneområder:

Vores kerneområde som murer består af en række traditionelle arbejdsområder, hvilket blandt andet inkluderer:

Det inkluderer også andre typiske håndværk, der udføres af en murer, herunder blandt andet tilbygninger, ombygninger, vandskuring, netpuds, facadepuds, udkrasning  & omfugning af murværk og meget mere, hvor næsten kun fantasien sætter grænser. Men hvis i skulle være i tvivl om, hvad vi kan udføre eller tilbyde generelt, så står vi klar med råd og vejledning.

Som erfaren murer vægtes seriøsitet og kvalitet

Murermester Kent Byskov Hansen ApS er medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti - jeres ekstra tryghed ved enhver opgave.

Kontakt murermester Kent Byskov Hansen på  mobil 22 80 95 20 eller send en e-mail til mail@kentbyskovhansen.dk.

Ved skriftlig henvendelse så husk at oplyse jeres fulde navn, adresse på opgaven, telefonnummer samt e-mail (vi beregner ikke tilbud uden disse oplysninger).

​Find inspiration her

Murermester Kent Byskov Hansen ApS​

CVR: 33508190

Middelfartvej 145

5492 Vissenbjerg​

 Mobil: 22 80 95 20 

E-mail: mail@kentbyskovhansen.dk