Flisearbejde

Murermester Kent Byskov Hansen ApS er leveringsdygtig i alle former for flisearbejde inden for murerfaget. 

Vi leverer et flot og præcist flise- og klinkearbejde, der er i høj kvalitet og et udtryk for stolt og solidt håndværk, uanset om i ønsker en fornyelse af fliserne i badeværelset, eller i bare gerne vil have lagt nye fliser på gulvene i jeres bryggers, entré, køkken eller måske i stuen. 

Vi bruger gode leverandører til flisearbejde

Vi samarbejder med gode leverandører der alle har et stort og bredt udvalg af kvalitetsfliser- og klinker. Hos vores leverandører er der ligeledes mulighed for at i kan blive inspireret af deres udstillinger med afdæmpede eller farverige fliser og natursten, som i kan vælge at vi skal bruge til netop jeres opgave.

Der kan ses flere billeder af vores flisearbejdet via dette link, på siden der omhandler badeværelser.

​For et varieret sortiment af fliser i god kvalitet, henviser vi gerne til:

BYGMA - Rughøjvej 11, 5250 Bellinge.

Fliseuniverset A/S - Hvidkærvej 5, 5250 Odense.

STARK - Indre Ringvej 20, 5560 Aarup

Centrum Fliser - Mandal Alle 17, 5500 Middelfart.

Vores flise - og klinkearbejde er omfattet Byg Garanti

Murermester Kent Byskov Hansen er medlem af Dansk Byggeri, og er derfor omfattet af Byg Garanti, hvilket er en ekstra tryghed for jer, når vi udfører murerarbejde i jeres bolig. 

Vi holder til ved Vissenbjerg nær Aarup og udfører flisearbejde i eget nær-område, som dækker bl.a hele Assens Kommune, Odense & omegn, Kerteminde, Nyborg samt en del af Trekantområdet (heriblandt Middelfart og Fredericia).

Kontakt gerne murermester Kent Byskov Hansen på mobil 22 80 95 20 eller via mail@kentbyskovhansen.dk, hvis i ønsker et gratis og ganske uforpligtende tilbud på en opgave.

Ved skriftlig henvendelse så husk at oplyse jeres fulde navn, adresse på opgaven, telefonnummer samt e-mail (vi beregner ikke tilbud uden disse oplysninger).

Et udpluk af billeder fra det flisearbejde som vi har udført:

​Find inspiration her

Murermester Kent Byskov Hansen ApS​

CVR: 33508190

Middelfartvej 145

5492 Vissenbjerg​

 Mobil: 22 80 95 20 

E-mail: mail@kentbyskovhansen.dk