Følg os på Facebook:

Følg os på Instagram:​

​Microcement... det smukke, helt unikke og håndlavet rå 'New Yorker' beton look!

​Microcement er​ en meget dekorativ og spændende cementbaseret overfladebelægning, der udføres i forskellige del-processer af tynde lagopbygninger som tilsammen giver en enorm slidstærk, fleksibel og vandafvisende håndlavet belægning på bl.a. møbler, gulve og vægge.

Materialet har et helt unikt udseende, som ligner rå beton... egentlig så er microcement beton (kaldes også for 'microbeton'), der blot er udviklet til at kunne udføres i tynde lagopbygninger med stor fleksibilitet i forskellige strukturer og farver.

​Korrekt udført og på grund af dets hårdførhed, stærke binding og særdeles store elasticitet kombineret med udførelse i tynde lag, kan microcement anvendes på stort set alle overflader, hvad enten det er på eksisterende puds, beton, trægulve, gipsvægge, møbler eller uden på gamle fliser og klinker.

​​

​Lidt om underlaget før opbygning i microcement

​​Microcement kan med stor fordel udføres uden på allerede eksisterende fastsiddende, bæredygtige belægninger, så man er fri for at skulle fjerne den gamle belægning først.

Overfladerne, hvor microcement skal udføres på, skal være faste, jævne og uden huller, sprækker eller andre større ujævnheder før påbegyndelse af microcement opbygningerne... microcement kan ikke indgå som en del af en opretning for ujævnheder, huller, sprækker osv. Er overfladerne ujævne, så skal de først klargøres/oprettes.

Eksisterende fliser bør altid fuldspartles, evt. ilagt glasfibererarmeringsnet, før selve opbygningen med microcement (ellers kan man se aftegningerne af fliser/fuger igennem det afsluttende resultat).

Vi klargøre og opretter naturligvis gerne overfladerne, før den videre opbygning i microcement.

​Eksempler på farver (gå til farvekort ved at klikke på billedet)

Særdeles velegnet i badeværelset

Overfladebelægninger udført i microcement er fugefrie, vandafvisende samt lette at rengøre, og er derfor særdeles velegnet som slutresultatet i badeværelset.

Er man træt af at se på de gamle fliser, så kan man med stor fordel blot friske badeværelset op ved at lægge en overfladeopbygning afsluttet i produkter af microcement uden på de allerede eksisterende fliser, så længe de eksisterende fliser stadig sidder godt fast. Derved er man fri for først at skulle nedrive eller afhugge de gamle fliser og derved også ødelægge en evt. underliggende vådrumsmembran.

Er badeværelset i forvejen ikke udført med en MK-godkendt vådrumsmembran, så er det let at opgradere ved blot at vådrumssikre badeværelset inden en overfladeopbygning af microcement.

Udendørs

Microcement kan også sagtens udføres udendørs, hvor dens egenskab med stærk binding og stor slidstyrke for alvor kommer til sin ret. Således kan hoved- eller kældertrappen forskønnes med en tynd skridsikker belægning i det smukke og helt unikke rå udseende.

Møbler

Betonmøbler er unikke og flotte, men som regel også enorm tunge at flytte rundt på. Med microcement er det nu muligt at forvandle et ganske almindeligt møbel af træ til et rigtig lækkert og råfedt 'New Yorker' beton præget møbel uden at vægten har taget overhånd.

Har du et møbel, som du godt kunne tænke dig blev piftet op, så kunne microcement måske være oplagt mulighed for en helt unik forskønnelse? Endda et møbel der kun findes ét enestående eksemplar af... nemlig dit!

Vi udfører gerne opbygning af microcement på eksisterende møbler pr. bestilling, på vores værksted.

Send evt. en e-mail med detaljerede billeder og mål af møblet der ønskes udført med microcement sammen med en beskrivelse om jeres ønsker, farve/farver osv., og vi beregner jer gerne et tilbud (ikke alle møbler er egnede).

Oplys samtidig jeres fulde navn, adresse og jeres kontaktoplysninger.

Møbler sendes ikke retur med fragt, men skal afhentes på vores adresse. I visse tilfælde kan vi hente og bringe, hvis ellers afstanden ligger inden for vores normale dækningsområde.

Vi har også lidt forskellige borde og bordplader til salg (se nedenunder).

Borde & bordplader til salg.... billeder og priser kan ses ved at klikke på billedet herunder

Pris

Vi får rigtig mange henvendelser med forespørgsel til pris pr. m²... men vi kan ikke oplyse en fastlagt pris pr. m².

​Ved seriøse henvendelser giver vi derfor kun tilbud på udførelse af opgaver i microcement ude hos kunder, efter besigtigelse/opmåling... i nogle tilfælde mod fremsendelse af udførlig målsatte skitser, billeder & med så mange oplysninger som muligt (ved henvendelser så husk at oplyse jeres fulde navn, adresse på opgaven, telefonnummer samt e-mail).

Vi kan dog oplyse, at microcement hører til i den mere kostbare ende af prisskalaen pga. de mange del-processer & arbejdsgange det kræver for et flot og holdbart resultat.

Prisen på en opgave udført med en overfladeopbygning med produkter af microcement afhænger af rigtig mange faktorer samt i hvor svær en opgave vi stilles. Det giver også nok sig selv, at mindre overflader med få m²  selvfølgelig koster langt mere udregnet rent m²-mæssigt end hvis man har flere større sammenhængende overflader med mange m².

Har man derfor eksempelvis et badeværelse med overflader på kun få m² hvor man godt kunne tænke sig en lækker & råfed overfladebelægning med et fugefrit & helt unikt udseende, der ovenikøbet er nemt at holde rent i forhold til badeværelser med fuger, anbefaler vi, at man ikke fokuserer så meget i 'pris pr. m²', men istedet ser et tilbud på overflader med microcement som en helhed sammen med en totalrenovering af badeværelset.

Vores dækningsområde og kontaktoplysninger

​Murermester Kent Byskov Hansen ApS, der er beliggende på Fyn ved Vissenbjerg/Aarup og medlem af Byg Garanti, udfører kun microcement opgaver i vores eget nærområde (hele Assens Kommune, Odense & omegn, Middelfart samt Fredericia).

​For nærmere oplysninger ang. firmaer der er certificeret til udførelse af microcement uden for ovennævnte dækningsområde, kontakt da gerne TopCement Danmark.

​ 

Vi kan kontaktes via vores kontaktformular, via mail@kentbyskovhansen.dk eller på tlf.: 22 80 95 20. Ved henvendelse så husk at oplyse jeres fulde navn, adresse på opgaven, telefonnummer samt e-mail.

Bemærk at der er meget stor efterspørgsel og dermed også meget lang ventetid... vi skal derfor bestilles i rigtig god tid.

Vi er kursuscertificeret hos kursus- og engrovirksomheden Jysk Microcement ApS

Hos Murermester Kent Byskov Hansen ApS har vi gennemgået det nødvendige kursus til udførelse af TopCiments produkter således, at vi er certificeret til at håndtere og udføre opgaver med microcement.

​Herunder et udpluk af billeder fra forskellige opgaver vi har udført i microcement:

Våbenskab, Soveværelsesmiljø og TV-stue miljø:

Her har vi opbygget microcement på et ellers ret så kedeligt våbenskab i metal... derudover en sengegavl, et lille teknikskab, 4 'svævehylder'​ og et 'TV-stue miljø'.

De er også indbygget magnetholdere til fjernbetjeningerne.

Farven der er valgt til det hele er 'Cobre' som er afsluttet i en virkelig flot 'satin lak' der er med til at fremhæve både spil og strukturen i microcementen.

Lækkert, anderledes og specielt badeværelse:​

​Herunder lidt billeder hvor vi har været med til at renovere et meget anderledes, specielt og rigtig lækkert badeværelse i microcement. 

Badeværelsesgulvet og vinduespladerne er udført med microcement i farvekombinationen 'Negro & Kobber Metal' og afsluttet i 'satin lak'. 

Farvekombinationen står i virkelig flot kontrast til det øvrige... grøn mosaik i brusezonen, brusekabine i glas, lækkert stort fritstående marmor badekar på fødder, mønstret farverigt tapet med motiver af koikarper på vægge, gamle & rustikke spejle på vægge i toilet- og bidetrum, sort loft/loftsbjælker med indbygget spots, lækkert rustikt møblement og iøvrigt en stil med inventar der bare er så meget anderledes end det 'sædvanlige'.

Vi har også beklædet fodpaneler & gerigter med microcement, ligeledes i farvekombinationen 'Negro/Kobber Metal', som er op uden for brusezonen.

​Sofabord:

Herunder lidt billeder hvor vi har opbygget microcement på et gammelt kakkel-sofabord​. Bordben og kant er holdt i farven 'Negro' mens bordpladen er afsluttet i oxideret (rust effekt) 'metal kobber'... bordplade og bordben er til sidst afsluttet i mat lak.

Sofabordet har derved fået et helt nyt råfedt 'New Yorker' præget udtryk som er både helt unikt og moderne.

Badeværelse:

Herunder følger en serie af billeder fra en lille badeværelsesrenovering hvor vi bl.a. har lagt microcement på et eksisterende flisegulv, skabe & skabslåger samt på lidt vægoverflader.

Farven 'Titanio' er valgt til gulv, væg og skab.... til skabslågerne er der valgt en lysere kontrast.

Microcement kan afsluttes enten i blank eller mat lak... i badeværelset herunder er det hele afsluttet i blank lak.

​Vandværk:

​Herunder følger en serie af billeder fra en renovering af et gulv i et vandværk hvor vi har lagt microcement på det eksisterende betongulv.

Farven er 'Titanio'.

Microcement kan afsluttes enten i blank eller mat lak... på gulvet herunder er det afsluttet i blank lak.

​Lidt forskelligt i Microcement:

​Find inspiration her

Murermester Kent Byskov Hansen ApS​

CVR: 33508190

Middelfartvej 145

5492 Vissenbjerg​

 Mobil: 22 80 95 20 

E-mail: mail@kentbyskovhansen.dk