Badeværelses renovering med flotte materialer

Murermester Kent Byskov Hansen ApS har gennem adskillige år udført badeværelsesrenovering for en lang række gamle og nye kunder, som lægger vægt på et seriøst murerfirma, hvor der er fokus på høj kvalitet og solidt håndværk.

​Hvis i ønsker eller har behov for renovering af badeværelset, hvad enten der er tale om en mindre modernisering eller en større renovering, så er vi klar til at levere murerarbejde, hvor kvaliteten er i top.

Vi henviser også gerne til vores samarbejdspartnere inden for de øvrige faggrupper som eksempelvis vvs, tømrer og elektriker, således at vi i fællesskab kan samarbejde om at løse jeres opgave:

Se murerfirmaets samarbejdspartnere.

Få inspiration til renovering af badeværelse​

I forbindelse med enhver badeværelsesrenovering samarbejder vi naturligvis også med gode og stabile leverandører, der har store udvalg af flotte fliser og klinker i alle mulige forskellige størrelser, materialer og farver. I kan derfor få stor inspiration ved at besøge deres flotte flise- og klinkeudstillinger. Her kan i finde alt i moderne glasbyggesten og smukke natursten samt flotte fliser i enten friske eller afdæmpede farver.

Der kan også ses flere billeder fra vores flisearbejde via linket her.

​For et varieret sortiment af fliser i god kvalitet, henviser vi gerne til:

Fliseuniverset A/S - Hvidkærvej 5, 5250 Odense.

STARK​ - Indre Ringvej 20, 5560 Aarup

Centrum Fliser - Mandal Alle 17, 5500 Middelfart​.

BYGMA - Rughøjvej 11, 5250 Bellinge.

Microcement i forbindelse med modernisering/opfriskning af badeværelset

Vi er også leveringsdygtige i smukke, dekorative, helt unikke & håndlavede 'New Yorker' beton præget overflader af microcement i forskellige farver.

Overflader udført i microcement er fugefrie, vandafvisende samt lette at rengøre, og er derfor særdeles velegnet som slutresultatet i eksisterende flisebelagte badeværelser.

Er man træt af at se på de gamle fliser, så kan man med stor fordel friske badeværelset op, ved at opbygge microcement uden på de allerede eksisterende fliser & klinker, så længe de eksisterende fliser stadig sidder godt fast. Derved er man fri for først at skulle nedrive eller afhugge de gamle fliser og ødelægge en evt. underliggende vådrumsmembran.

Læs meget mere om Microcement via linket her (bl.a. kan der også læses en del ang. pris... samt ses priseksempler med billeder ud fra tidligere udførte opgaver).

Dækningsområde og kontaktoplysninger

Murermester Kent Byskov Hansen ApS holder til ved Vissenbjerg nær Aarup. Vi udfører renovering af badeværelser i vores eget nær-område, som dækker bl.a hele Assens Kommune, Odense & omegn, Kerteminde, Nyborg samt Middelfart og Fredericia.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvorved vi er omfattet af Byg Garanti. Det er jeres ekstra tryghed for et seriøst håndværk i forbindelse med renovering af badeværelset.

I er velkommen til at kontakte murermester Kent Byskov Hansen på mobiltelefon 22 80 95 20 eller via mail@kentbyskovhansen.dk, hvis i ønsker tilbud på renovering af jeres badeværelse.

Ved skriftlig henvendelse så husk at oplyse jeres fulde navn, adresse på opgaven, telefonnummer samt e-mail (vi beregner ikke tilbud uden disse oplysninger).

​Herunder et udpluk af billeder fra de badeværelser som vi har renoveret:

Lille og kompakt badeværelse i Vissenbjerg:​

Renovering af badeværelse i Middelfart:​

Renovering af badeværelse i Odense​:

​Renovering af badeværelse i Odense (microcement):

Renovering af badeværelse i Odense (microcement):​

​Diverse badeværelser:

​Find inspiration her

Murermester Kent Byskov Hansen ApS​

CVR: 33508190

Middelfartvej 145

5492 Vissenbjerg​

 Mobil: 22 80 95 20 

E-mail: mail@kentbyskovhansen.dk