Microcement Farver

Se billeder af opgaver vi har udført i microcement via dette link, hvor der også kan læses meget mere om microcement.

​Hos Murermester Kent Byskov Hansen ApS tilbyder vi nedenstående farver i microcement. 

Bemærk venligst at farverne herunder er vejledende... nuancerne varierer i forhold til lyset i det rum og det materiale som vi opbygger microcementen på, præcis ligesom ethvert andet cementholdigt produkt.

Opbygninger i microcement er samtidig 'håndlavet', hvorfor både farvespil og struktur i slutresultatet er fuldstændig unikt og kan kun skabes på det enkelte projekt... der vil aldrig kunne skabes præcis det samme 'look' som er skabt på et andet projekt.

Faktisk, så nuancere selve farvespillet i enhver opgave udført i microcement med helt op til 40%. Strukturen er samtidig "rå", som også skabes ved støbning/slibning i almindelig beton og med små unikke ukurantheder som fordybninger & huller kombineret med det vekslende farvespil... det er lige præcis denne kombination der er med til at gøre microcement til noget anderledes, smukt og noget helt specielt.

Overflader udført i microcement har en meget levende og nuancerende struktur og farvespil og kan derfor ikke sammenlignes med malede overflader. Ønskes en helt ensartet overflade (både farve- & strukturmæssigt), så er microcement ikke den rette løsning.

Standard Farverne (klik for stort billede):​

​Specielle Farver (klik for stort billede):​​

​Udover de ovenstående viste farver, tilbyder jeg også at udfører microcement i SCS Lab's store flotte farveudvalg, som kan ses via dette link til SCS Lab's hjemmeside: https://scslab.dk/colors/

Metalfarver​ (klik for stort billede):

​Lidt forskelligt, som jeg har udført i metalfarverne:

​Find inspiration her

Murermester Kent Byskov Hansen ApS​

CVR: 33508190

Middelfartvej 145

5492 Vissenbjerg​

 Mobil: 22 80 95 20 

E-mail: mail@kentbyskovhansen.dk